Lista e Myftive dhe Imameve ne Puke

Ne xhamiat e rrethit Puke qe nga koha e qeverise se leka zogut kane kryer sherbime fetare neper xhamit e rrethit puke keto imame:

Kleriket e fese islame ne rrethin e pukes

Nr Emer          Mbiemer            Fuksioni
1 Zenel          Mehaj Imam-Myfti
2 Beqir          Laçi Imam
3 Asllan         Hoxha     Imam
4 Musa          Puka Muezin
5 Elez             Hoxha Imam – Myfti
6 Shaban       Rezha Imam – Muezin
7 Ibrahim      Hoxha Imam-Myfti
8 Hoxhe        Bisha Imam
9 Malush       Hoxha Imam- Muezin
10 Ismail          Aga Muezi- Imam
11 Myrteza     Hoxha Muezin
12 Sahit           Hoxha Imam- Muezin
13 Haxhi          Bajrami Muezin
14 Jah              Meta Muezin
15 Selim          Sanoshi Muezin
16 Sadik          Prishtina Imam
17 Ibrahim      Tahiri Muezin
18 Adem          Ademi Imam –Muezin
19 Haki             Ademi Muezin
20 Sahit            Islami Imam
21 Hysen          Hoxha Imam
22 Arif              Islami Muezin
23 Qazim         Kopani Muezin
24 Sulejman    Gania (Asllani) Muezin per Xhuma
25 Isuf               Arifi Muezin
26 Sherif           Arifi Muezin
27 Bajram           Cena Muezin
28 Murat         Musa Muezin
29 Qazim         Nushi Imam
30 Nail              Hoxha Muezin
     

 

Pergatiti

Gezim KOPANI