Ismail Osman Laçi (Kajmekam i Pukes)

Ne fotografi Ismail Osman Laçi (Kajmekam i Pukes) ai qe ka llullë ne dore, bashkeshortja e tij Mejhane, Abdullah Zyber Laçi dhe dy femijet (nipat) Sherif Osman Laçi dhe Xheladin Osman Laçi) Fotografi e vitit 1943 tek kulla e vjeter Laçaj Puke.