3 dhjetori i dites boterore te Personave me Aftesi te Kufizuar

Pas takimit te organizuar nga shoqata e Paraplegjikeve dhe Tetraplegjikeve Puke. Ajo qe vlen te theksohet ishe fjale e kreu te kesaj shoqate Mark Bardhoshi i cili nder te tjera tha:
“Pa miresin dhe dashurin tuaj ne do ishim kufoma te ardhur me leje ne kete bote” E ndjeva veten shum keq! Gjendja e tyre len shume per te deshiruar.”