Takim me delegacionin e Bashkesis Islame te Kosoves

Kisha kenaqesin te prisja ne takim delegacionin e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves te kryesuar nga Rexhep Luma Zv/Sekretari BIK-ut, Ramadan Shkodra Drejtor i Kultures dhe Veprimtarise Botuese, Bahri Sejdiun Imam ne Xhamin e Madhe te Prishtines dhe Agim Gashi Pergjegjes i literatures

Puke; 27 maj 2019