Ballina 2019 June

Arkiva Mujore June 2019

Lajme

Xhamia moderne e Ljubjanes dhe kompleksi i saj

Sllovenia tashme do kete nje xhami moderne dhe kompleks bashkekohore. Xhamia eshte ndertuar ne qytetin e Ljubljanes dhe ka nje siperfaqe prej 12000 m2....