Takim ne fshatin Kabash

Ne prag te festes se Fiter Bajramit , zhvillova nje takim me besimtaret mysliman te fshatit Kabash te cileve u fola mbi castet e fundit te muajit ramazan, te cilat me lejen e Allahut jane shperblim per te gjithe agjeruesit e muajit Ramazan, dhe inshaAllah e festojme te gjithe sebashku te gezuar festen e Fiter Bajramit.

Kabash-Puke; 02.06.2019