Pjese nga takimet e Myftiut te Pukes Gezim Kopani

Nga takimi me N/Kryetari i e KMSH-se Bujar Spaiu dhe Kancelarit te KMSH-se Ylli Cikalleshi 2.6.2015
Vizita e Klerit Katolik ne Myftinin e Pukes 25.10.2012
Konsituimi i Keshillit te Myftinise Puke 13.8.2011
Fushe Arrez 13.3.2016
Blerim 4.7.2015
Nga takimi i Myftiut Gezim KOPANi me kreun e Fondacionit Miresia Korab Kaja 29.7.2015
Nga takimi i Myftiut te Pukes Gezim KOPANI me N/Kryetarit te KMSH-se Gazmend Aga ne Myftinin e Pukes 29.3.2014
Nga vizita e zyrtareve te BIK Kosve Kasim Gerguri dhe Barri Sjediu ne Myftinin e Pukes 28.6.2016
Nga vizita e Myftiut te Pukes ne Myftine e Prizrenit me rastin e zgjedhjes se kreut te BKI Prizren Besim Berisha 28.4.2016
28.3.2015
26.1.2014
Nga aktiviteti me rastin e 25 vjetorit te riorganizimit te Myftinise Puke 15.5.2016
Aktivitet me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise se Shtetit Shqiptare 25.11.2012
Nga vizita e Myftiut te Pukes ne Myftinin e Prizrenit 21.4.2015
Keshilli i Myftinise Puke 20.9.2015
Myftiu i Pukes Gezim KOPANI (dt.19.4.2015)
Nga takimi i Myftiut Gezim Kopani me N/Kryetar te KMSH-se Bujar Spahiu dt.18.6.2013
Keshilli i Myftinise Puke 18.1.2015
15.3.2012
Keshilli i Myftinise Puke 14.1.2012
8.8.2013
Keshilli i Myftinise Puke 6.7.2013
Nga takimi me N/Kryetari i e KMSH-se Bujar Spaiu dhe Kancelarit te KMSH-se Ylli Cikalleshi 2.6.2015
Nga takimi mes Myftiut te Pukes Gezim Kopani dhe ati te Prizrenit Lutfi Ballek
Kurban Bajram 25.10.2012
Kurban Bajram 4.10.2014
Kurban Bajram 25.10.2012
Fiter Bajram 28.7.2014
11.9.2015
Puke 23.1.2016
3.12.2014

Puke; 13.07.2012
Viti 2012