Hadithe qe flasin per enderrat

Profeti Muhammed a.s. ka thene:
Kur ndokush nga ju shikon enderr te bukur, le tju tregoj te tjereve. Nese shikon ender te keqe, trishtuese, te mos ia tregoj askuj.” (Ebu Hurejre)

Kur ndonjeri nga ju shikon nje ender te keqe, le te thote tre here “Eudhu bil’lahi minesh shejtanirr rraxhim” dmth (Kerkoj nga Allahu mbrojtje nga shejtani) dhe le te ktheht ne krahun tjeter.” (Muslim)

Shenim: Mund te lexoni edhe kete hadith duke klikuar ketu: http://gezimkopani.com/2019/07/12/hadithe-qe-flasin-per-enderrat/

Pergaiti
Gezim KOPANI