Profeti Muhammed a.s. thote: Arsimohuni !

Ne nje hadithe (thenie) Profeti Muhammed a.s. ka thene:
Arsimohuni (Teal-lemu) dhe nxeni dije, pasi me dije do te arrini qetesin dhe fisnikeri. Ne te kunderten jeni te perulur dhe te nenshtruar ndaj atyre qe u mesojne.”

Pergatiti
Gezim KOPANI