Zbulohet nje xhami 1200 vjeçare

Fotografi e bere pas zbulimit

Sipas lajme vizive te raportua nga agjencite nderkombetare tregohet se ne shkretetiren e Nagev te Izraelit eshte zbuluar nje xhami 1200 vjeçare. Zbulimi ndodhi si pasoj e disa ndertimeve qe po zhvillohen ne kete zone. Sipas drejtuesit te germimeve Jon Seligan dhe Shahar Zur thone se zbulimi i kesaj xhami do jete dicka e rralle per mbare boten. Germimet e bera tregojne per per nje forme drejtkendore, vendi I imamit ne drejtim te Qabes.

Pergatiti
Gezim KOPANI