Mos i detyroni femijet tuaj

Ilustrim

Mos i mesoni dhe mos i detyroni femijet tuaj te jene kopjet tuaja, sepse Allahu i ka krijuar ata per nje tjeter kohe, te ndryshme nga ajo e juaja.” Omeri r.a.

Pergatiti
Gezim KOPANI