Takim me kreun e Shoqates se Paraplegjikeve Puke

Takim i veçante me kreun e shoqates se Paraplegjikeve Puke te nderuarin Mark Bardhoshi me te cilin diskutuam mbi veprimtarin e ketij komuniteti dhe mundesit e bashkepunimeve te perbashketa ne te mire te komunitetit.

Dt. 02.08.2019

Pergatiti
Gezim KOPANI