Takim ne Puke me Ambasadorin e Kuvajtit ne Shqiperi

Me te nderuarit Ambasador i Kuvajtit ne Shqiperi z.Fayez Mishari Al Jassim dhe Atasheun e Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi z.Jasaer Al Bader.

Puke: 02 gusht 2019

Pergatiti
Gezim KOPANI