Studimi: Miresit e kombinimit te mjaltit me kanelle

Sipas nje studimi te kryer ne Universitetin e Kopenhagenit, eshte vere re se: kur mjeket kane trajtuar pacientet me ilaçin e perbere nga nje luge mjalte dhe gjysem luge pluhur kanelle para ngrenies se megjesit, studiuesit kishin vere re se brenda nje jave nga 200 pacient, 73 prej tyre u kishin pushuar dhimbjet dhe brenda nje muaji shumica e pacienteve qe kan menduar se nuk do ecnin me per shkak te artritit kan filluar te ecin pa ndjere asnje dhimbje. Sipas te dhenave te mirat e kombinimit te mjaltit me kanelle jane te shumta. Nga kombinimi i mjaltit me kanellen nder te tjere ndikon per mire ne: infeksione, dhembet, artriti reumatik, ftohja, kolesteroli, mostretja, infektime te lekures, mostretja, kanceri, lodhja etj.

Pergatiti
Gezim KOPANI