Zhvillohet ceremonia e dipllomimit te 13 hafizave ne qytetin e Shkodres

Me date 25 shtator 2019 ne xhamin e Parruces te qytetit te Shkodres u zhvillua ceremonia e dipllomimit te 13 hafizave te Kur’anit te bekuar. Ceremonia e organizuar nga Shoqata Istanbul ne bashkepunim me Myftinin e Shkodres u zhvillua pas faljes se namazit te ikindise. Aktivitetin e pershendeti Muhamed Sytari Myftiu i Shkodres , Ridvan Seferaj kryetar i Shoqates Istanbul si dhe nje teme e mbajtur nga Hoxha Osman Nuri Topbash i ardhur enkas per kete ceremoni.
Ne ceremonin e diplomimit moren pjese qindra besimtare te ardhur jo vetem nga qyteti i shkodres por nga gjithe trevat shqiptare.
Hafizat ne fjale u pergatitten nga Qendra e Hafizave ne qytetin e Shkodres qe eshte nje nga institucionet qe mbeshteten nga Shoqata Istanbul.

Pergatiti
Gezim KOPANI