Ja çfare ka thene Napoleon Bonaparte per Kur’anin

“Shpresoj se nuk jemi larg kohes kur do te jem ne gjendje te bashkoj te gjithe njerezit e ditur dhe te arsimuarit e te gjitha vendeve per te vendosur nje regjim unik te bazur ne parimet e Kur’anit te cilat pa asnje ndryshim jane te verteta dhe mund ta shpie njerezimin drejte lumturise.” (Cituar: Christina Cherfils “Bonaparte Et Islam, Paris 1914)

Pergatiti
Gezim KOPANI