Thenie nga Ali Izetbegoviç

Ali Izetbegoviç 8 gusht 1925 - 19 tetor 2003

“Edhe nëse koka të mbërrin lart në qiell, dije se vdekja do të jetë fundi yt.”

“Nëse shëtit botën lindje e perëndim, pushimi (moslëvizja) do të jetë fillimi yt.”

“Sa shumë miq pret në këtë jetë, por, një ditë do të vijë një mik që fare s’e do e s’e pret.”

“Çdo gjë do të përfundojë për të filluar jeta jote pas vdekjes, kjo botë do të përfundojë, andaj bëhu i drejtë!”

“Shpirti eshte i amshueshem, por njeriu eshte kohor dhe ne ate dimension kohe eshte misioni qe s’mund te injorohet.”

Pergatiti
Gezim KOPANI