Ja cfare thote per islamin Karen Armstrong

Karen Armstrong

Eshte gabim te pranosh se ekstremizmi mysliman eshte tipar i fese islame.”
Karen Armstrong (1)

                                                                                                                     Pergatiti
                                                                                                              Gezim KOPANI 

______
1.Karen Armstrong eshte me origjin Irlandeze dhe eshte shkrimtare. Ajo ne origjin i perket besimit Katolik dhe eshte e njohur mbi studimet si “Fete Krahasuese” etj. Ajo ka shkruar disa libra e romane qe flasim mbi fene katolike dhe jo vetem. Ajo eshte marr shume ne studimet e feve kryesore te botes. Ne vitin 2008 TED e vlerson me cmim, me kete rast Karen beri thirrje per krijimin e nje karte e cila te quhet “Karta per Dhembshurin”.