Shkolla e fshatit Micoj-Puke

Shkolla e fshatit Micoj-Puke

Kjo ishte dikur shkolla e fshatit Micoj e cila eshte hapur ne vitin 1925 nga imam Shaban Rexha (1) i cili ne vitin 1924 me miratim te Myftinise Puke hapi Mejtepin e fshatit e cila me vone u kthye shkolle. Duhet thene se shkolla e fshatit Micoj-Puke eshte shkolla e pare e hapur teritorin e asaj kohe te Bashkise Fushe Arrez. Ne fotografi jane nxenesit e shkolles Micoj dhe ne mes eshte mesues Idriz Çanga.

Pergatiti
Gezim KOPANI

_______
1. Per te mesuar me shume mbi jeten e Imam Shaban Rexha kliko ketu: Jeta e imam Shaban Rexha