Lutjet tona jane per familjet qe kan humbur te afermit dhe qe ndodhen ne veshtirsi

“S’ka fjale per te pershkruar ate cfare po ndodh si pasoj e termetit i cili u riperserit edhe ne keto momente. Lutjet tona te jene per familjet qe kan humbur te afermit e tyre , ato qe ndodhen ne veshtirsi si dhe per te plagosurit.
Allahu ua lehtesofte dhimbjet. Allahu na ruajt !”
                                                                                             Gezim Kopani

 

Per te mesuar me shume ne lidhje me termetin kliko ketu: http://gezimkopani.com/2019/11/26/termeti-shkakton-tragjedi-ne-shqiperi/