Termeti shkakton tragjedi ne Shqiperi

Oret e para te mengjesit te dites se sotme 26.11.2019 nje termet prej 6.4 i shkalles rihter eshte kthyer ne tragjedi per Shqiperin. Sipas raportimeve epiqendra e termetit ishte 10 km ne dete nga qyteti i Durresit. Demet me te medha jane shkaktuar ne qytetin e Durresit, Thumanes ,Golemit, Laçit etj. Sipas informacionet rraportohet se 21 persona kan vdekur ndersa nga germadhat jane nxjerr  te gjall 41 persona nderkohe qe jane plagosur mbi 600 persona.
Eshte momenti qe te gjithe te bashkohemi per tju ardh ne ndihme familjeve te demtuara nga termeti si dhe lutjet tona te jene per ato te cilet nuk jetojne me dhe familjet qe ndodhen ne veshtirsi. Allahu e ruajt Shqiperin!

Pergatiti
Gezim Kopani