Bisede me Prof.Bajram Xhafa

Imam Gezim Kopani dhe Prof. Bajram Xhafa

Bisede e kendshme me Prof.Bajram Xhafen ku biseduam mbi historin ne pergjithesi e vecanarisht ate te Pukes dhe te besimit islam. Vite me pare (viti 2016) sebashku me Profesorin pergatiten nje material me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke ku Prof.Bajram Xhafa mbajti kumtese mbi “Roli i hoxhallareve pukjan ne sherbim te Atedheut.”

Shkoder, nentor 2019

Pergatiti
Gezim Kopani