Xhamit e Ulqinit 1878-1908

Ulqin 1878
Pazari i vjeter Ulqin
Namazgjah Xhami Ulqin 1908

 

Ulqin

Xhamia e pare dhe me e vjeter eshte Xhamia Namazgjah, per te vijuar me xhamin e Pashes, Xhamia Mezgjah, Xhamia e Myterizit, Xhamia e Ranes, Xhamia e Pazarit (kryepazarit), Xhamia e Lamit, Xhamia Meras, Xhamia Breg, Xhamia Kollomz, Xhamia e Zogaje, xhamia e Bregut, Xhamia e Detareve, Xhamia e Kerruçit, Xhamia e Shasit etj.

Shenim: Viti ne artikull ben fjale per fotografit e publikuara

Pergatiti
Gezim KOPANI