Gjimnazi i Pukes Sabah Sinani

Gjimnazi Sabah Sinani me pare quhej Shkolla e Mesme e Pergjithshme "35 Vjetori i Çlirimit". Fotografia eshte e vitit 1988

Shkolla e mesme apo Gjimnazi Sabah Sinani eshte hapur ne vitin 1963 ku mesimi fillimisht filloj ne godinen e shkolles Migjeni dhe kjo deri ne vitin 1979 ku perfundoj godina aktuale e Gjimnazit Sabah Sinani. Me pare gjimnazi quhej Gjimnazi 35 Vjetori i Çlirimit per te ardhur ne vitin 2004 ku gjimnazi morin emrin Sabah Sinani.

Pergatiti
Gezim Kopani

Shenim: Materiali eshte ne perpunim…