Takim ne Fushe Arrez ne kuader te muajve te “Mire”

Nga takimi ne qytetin e Fushe Arrezit (23.2.2020)

Sot 23.2.2020 mora pjese ne nje takim zhvilluar ne qytetin e Fushe Arrezit. Takimi u zhvillua ne kuader te tre muajve te “Mire”.  Nder te tjera ne fjalen time thash: “Njerezimi duhet ti besoj Allahut xh.sh. ne cdo cast te jetes pasi Allahu xh.sh. na ka krijuar edhe Ai na furnizon dhe vetem nga Allahu xh.sh. duhet kerkuar ndihme. Besimi ne Allahun xh.sh. nuk duhet te qendroj vetem tek fjala por edhe tek vepra sic eshte deshmia e shehadetit, falja e namazit , agjerimi i ramazanit, largimi nga haramet si ngrenja e mishit te derrit, alkoli etj. Viti 2020 shenon 30 vjetorin e liris se besimin por ne fakt myslimanet ne qytetin e Fushe Arrezit vazhdojne te vuajne mos pasjen e xhamis si pasoj e mos lejimit te ndertimit te saj. Shpresoj qe ne kuader te 30 vjetorit te lirise se besimit te behet reflektim duke lejuar ndertimin e xhamis per myslimanet e ketij qyteti te cilet nuk jane te pak.”