Elhamdulilah, dhe kete ramazan u ndihmuan dhjetra familje

Falenderuar qofte Allahu xh.sh. i cili mundesoi disa donator per te ndihmar disa familje ne nevoj ne rrethin e Pukes. Nga mbeshtetja sociale e ramazanit 2020 u ndihmuan rreth 300 familje te shperndara ne: Puke, Qerret, Dedaj, Kabash, Rrape, Trun etj.