Lutja e dites se arafatit (nates se Kurban Bajramit)

Profeti Muhammed a.s. ka thene: “Lutja apo duan me te mire qe kam thene une dhe pejgamber para meje eshte: “La ilahe ilaAllah, vahdehui la sherike lehu. Lehul mulku ve lehul hamdu, ve Huve ala kul-li shejin Kadir.” dmth; “Ska te adhuruar me te drejte tjeter perveç Allahut qe eshte Nje dhe qe nuk ka shok ne adhurim. Atij (Allahut) i takon pushteti dhe falenderimi. Ai eshte i afte per çdo gje.”  (Tirmidhi)

Pergatiti
Gezim KOPANI