Xhamia e Karapicit , Tirane (1892)

Xhamia e Karapicit, Tirane
Ne fotografi dallohet Esnafi i asaj kohe dhe se mendohet qe fotografia i perket vitit 1892.
Ndersa fotografia e dyte (ku disa thone qe eshte e publikuar ne Berlin) jep nje pasqyrim te plote te Tiranes ku sot ndodhet shehi “Skenderbe”.
Xhamia e Karapicit, sot sheshi Skenderbe – Tirane