Shaban Rexha (Hoxha) dhe Ali Bytyçi , viti 1940

Shaban Hoxha (Rexha) Ali Bytyçi

Imam Shaban Hoxha (Rexha) dhe Ali Bytyçi i fshatit Qerret – Puke. Foto e vitit 1940. Kjo fotografi ka qene e publikuar ne shkollen e fshatit Micoj gjate kohes kur ajo ishte ne funksion.  Imam Shaban Rexha eshte ai qe ka kapele.

 

Pergatiti
Gezim KOPANI