Ruajuni genjeshtres!

Profeti Muhammed a.s. ka thene:
Ruajuni genjeshtres! Sepse genjeshtra te çon drejt te keqes dhe e keqja te çon ne zjarr (xhehenem). Njeriu i cili genjen vazhdimisht, do te shkruhet tek Allahu si genjeshtar.” (Buhari)

RPergatiti
Gezim KOPANI