Ne mbeshtetje te familjeve ne nevoj

Ne keto dite te ftohta dimri por dhe te veshtira si pasoj e covid19, fal sadakas se disa personave u ndihmuan disa familje ne nevoje ne rrethin e Pukes. Shume familje jetojne ne skamje te madhe dhe per kete arsye kan nevoj per ndihmen dhe mbeshtetje. E rendesishem eshte nijeti per te ndihmuar njeri tjeterin pasi kushdo qe mendon mir, ben mir. Kushdo qe ndihmon dike shperblimin e ka nga Zoti i Gjithesise.

Gezim Kopani