Thenia mbi shoqerin dhe miqesin

Fatkeqsite tregojne kush jane shoke te vertete.” (Aristoteli)

Ai qe deshiron te permiresoje shoqerine duhet te filloje me veten.” (Lagerlef)

Miqte mund te vijne dhe te ikin, por armiqte grumbullohen gjithnje e me shume.” (Thomas Jones)

Nese nuk ia kupton karakterin nje njeriu, shiko miqte e tij.” (Proverbe Japoneze)

Mirqenja krijon miq, fatkeqesite i vene ne prove.” (Publilius Syrus)

Miqte mund te vijne dhe te ikin, por armiqte grumbullohen gjithnje e me shume.” ( Thomas Jones)

Shoqeria eshte si ajri, e nevojshme per frymemarrjen, por e pamjaftueshme per jeten.” (Show)

Pergatiti
Gezim KOPANI