Lartesia e maleve te rrethit Puke

Maja e Kunores, ne fshatin Meçe Puke (Pjese e malit te Krrabit)

Rrethi i Pukes ka nje siperfaqe prej 1034 km2. Kufizohet me; ShkodrenLezhenMirditenKukesinHasin dhe Tropojen. Rrethi i Pukes dallohet per relievin e saj te eger ku spikatin male te shumta. Mali ma i larte eshte mali i Munelles me 1991 m mbi nivelin e detit, mali i Krrabit me 1680 mKunora e Dardhes me 1668 m dhe Mali i Terbunit me 1500 m mbi nivelin e detit.

Pergatiti
Gezim KOPANI

Pamje nga nje pjese e rruges per ne malin e Munelles
Maja e Topit , Munell (1910 m mbi nivelin e detit) 
Maja e Topit, Munell