Ballina 2021 March

Arkiva Mujore March 2021

Lajme

Nderroj jete hoxha i nderuar H.Fejzi Zaganjori 

Te Allahut jemi dhe te Ai do te kthehemi! Sot 8 prill 2021 hoxha i nderuar i xhamis se Rusit - Shkoder Haxhi Fejzi Zaganjori...