Harmonia nder fetare ne fshatin Iballe – Puke

Ne fotografi jane: Gezim Kopani (Myfti i Pukes), Ndoc Marku (Administrstor i njesise Administrative Iballe), Ardit Brahaj (Anetar i Keshillit te xhamise Iballe) dhe Fadil Hyseni (Moderator i emisionit) Fotografi e bere pas regjistrimit te emisionit