Falja e Fiter Bajramit ne rrethin e Pukes

Qe heret ne megjesi dhjetra besimtare mysliman te rrethit te Pukes i jane drejtuar xhamive per kryer faljen e namazit te Fiter Bajramit. Te shume kan qene besimtaret qe moren pjese ne faljen dhe festim e Fiter Bajramit ne xhamin e Pukes te cilet uruan njeri tjeterit per shendet dhe lutje te pranuara tek Allahu xh.sh. E njejta atmosfer ka mbizoteruar edhe ne xhamin e fshatit Qerret dhe xhamin e fshatit Iballe.

Dt. 13 maj 2021

Xhamia e qytetit Puke (13.5.2021)
Xhamia e qytetit Puke (13.5.2021)
Xhamia e qytetit Puke (13.5.2021)
Xhamia e fshatit Qerret-Puke (13.5.2021)
Xhamia e fshatit Iballe-Puke (13.5.2021)
Xhamia e fshatit Iballe-Puke (13.5.2021)