Me ftese te Famullis Puke respektova besimtaret katolik ne hapjen e kishes se re

Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga antar te tjere te Kishillit te Myftinise Puke

Me ftese te Famullise Puke dt. 24.06.2021, sebashku me disa anetar te Keshillit te Myftinise Puke respektova besimtaret e besimit katolik ne hapjen e Kishes se re ne qytetin e Pukes. Per pranin time si Myfti falenderoj perfaqesuesi i Dioqezes se Sapes, Vatikanit dhe Famullitari i Kishes Katolike Puke.