Falja e namazit te xhumas pas 54 vitesh ne fshatrat e Pukes

Falja e namazit te xhumas ne fshatin Trun 2 korrik 2021

Te veçata ishin xhumat e dates 2 korrik 2021 dhe te dates 9 korrik 2021 ku per here te para pas 54 vitesh u krye falja e namazit te xhumas ne fshatin Trun dhe Micoj te rrethit te Pukes.
Te shumta ishin emocionet qe percollen besimtaret e ne veçanti ato qe falen namazin e xhumas pas 54 vitesh.