Profeti Musa a.s. pyet Allahun xh.sh. per gjumin

Nje here Profeti Musa a.s. pyet Allahun xh.sh; O Allah ! Si ka mundesi qe nuk fle kurre?
Allahu i madheruar i thote:
-Merr keto dy enë (me ujë) dhe qendro gjithe naten duke i mbajtur ne dore!
Musai a.s. i mori enët dhe filloj ti mbaje ne duar. Pasi kaloj nje pjese e mire e nates, Musan a.s. e zuri gjumi dhe enët i rane ne toke.
Atehere Allahu xh.sh. i thote profetit Musa a.s.
– Nese do te me merrte gjumi, qielli dhe toka do te perplaseshin.

Pergatiti
Gezim KOPANI