Disa libra dhurate nga historiani Turk Doç. Dr. Ilkay Erken

Sot me beri vizit historiani dhe miku im nga Turqia Doç.Dr. Ilkaj Erken i cili me dhuroi librat e tij, ne te cilat ka te dhena edhe per rrethin e Pukes.
Puka’da beni ziyaret eden Tarihçi dostum Doç. Dr. ilkay Erken hazirladigi calismalarini imzalaryarak bana verdi. Kitplari Arnavutluk hakkinda olup Puka ile ilgili bilgiler de icermektedir.

Atugraf notu:
Kiymetli dostum Puka muftusu Gezim Kopani’ye . Saygilarimla Doç. Dr. ilkay Erken imza
Autograf nga autori:
Shqip: “Per mikun tim te çmuar njeherazi dhe Myfti i Pukes Gezim Kopanit. Doç. Dr. ilkay Erken – firme (nenshkrim).”