Vizite pune ne Bashkin e Pukes

Nga pritja qe Krytari i ri z. Rrok Dodaj me beri mua dhe drejtorit te Fondacionit Miresia Korab Kaja ne Bashkin e Pukes. Pas urimit ne detyren e Kryetarit te Bashkise Puke te z. Rrok Dodaj diskutuam per bashkepunime te ndryshme ne dobi te komunitetit. Korrik 2023