Hurdha e Frashërit në fshatin Meçe – Pukë

Hurdha e Frashnit ne fshatin Meçe , Puke

Hurdha e Frashërit (Frashnit) ndodhet ne fshatin Meçe – Puke. Ajo ndodhet mes hurdhes se Cakës dhe Hurdhes se Zezë dhe ka nje thellsi rreth 6 m dhe ndodhet rreth 750 mbi nivelin e detit. Per shkak te madhesise se saj ne kete hurdhe mund te lahen njekohesisht mbi 20 persona duke e radhitur kete hurdhe te paren ne rrethin e Pukes qofte nga bukuria e saj qofte dhe nga madhesia e saj.
Nga qyteti i Pukes per te shkuar ne fshatin Meçe duhen rreth 40 min me makin 4×4.

Nese deshironi te mesoni me shume mbi fshatin Meçe kliko ketu: Fshati Meçe , Pukë

Pergatiti
Gezim KOPANI

_________
Shenim: Fotografi te bera dhe te publikuara per here te pare nga Gezim KOPANI