Lajme

Zhvillohet ne Gjermani Asambleja e 10 e Religions for Pace

1.000 përfaqësues zyrtarë të komuniteteve dhe këshillave ndërfetarë nga 125 shtete të ndryshme të botës janë mbledhur në Lindau të Gjermanisë, ku po zhvillohet Asambleja...