Lajme

Cfare tha Albert Einsten per islamin ?

Në vazhdim sjellim një pjesë nga fjalimi i filozofit Karl Jaspers, ku ai citon deklarata dhe mendime ekskluzive të Albert Einsten-it për jetën e...