Fshati Meçe pas viteve 1988

Personi ne fotografi qe i bie çifelise eshte Brahim (Kadria) Alia nga fshati Iballe. Fotografia eshte bere ne fshatin Meçe - Puke

Fotografit e meposhte jane pas viteve 1988. Ne fotografi Brahim Kadria i fshatit Iballe i cili po martonte djalin e tij Adem Alin. Adem Alia u martua me Xhemalijen vajza e Jemin Kopani. Fotografia eshte bere tek shtepia e Qazim Kopani dhe Xhevdet Kopani

(Nder te tjere ne fotografi jane: Nena me femije ne preher eshte Have Kopani pak me siper Sipe Kopani , Misirja etj.)

______
1. Fotografit jane mundesuar nga Gezim Kopani

Pergatiti
Gezim KOPANI