Hani i Rrapes – Puke 1927

Hani i Rrapes – Puke fotografi e vitit 1927. Hani u hap nga Ismail Ibrahimi pasi aty kalonte rruga nga Shkodra per ne Kosove . Kjo rruge ka qen njohur si rruga e karvaneve si dhe me emrin rruga e Gjakoves.

Pergatiti
Gezim Kopani