Ja cfare thote ish politikani Gjerman Jurgen per vendet islame

Kur u pyet ish-politikani dhe juristi gjerman Jürgen Todenhöfer se çfare ju shtyu te vizitoni Irakun dhe vendet Islame, ai u përgjigj:

”Ajo çfare më shtyen mua të shkoj atje është kjo urrejtje e perëndimit ndaj botës islame dhe ndaj muslimanëve, kjo urrejtje që është shumë e padrejtë”.

(Revista gjermane Stern – 24 qershor 2008, fq. 61)