Sadakaja dhe shembulli i Profetit Muhammed a.s.

Nga Ibn Abasi trasmetohet se: “Profeti Muhammeda.s. ishte njeriu me bujar, porse ai ishte me bujare gjate muajit Ramazan kur xhebraili a.s. zbriste tek ai cdo nate gjate muajit Ramazan per tia mesuar Kur’ani e per ta lexuar. Ne kete kohe Profeti Muhammed a.s. ishte me i lehte se flladi ne realizimin e veprave te mira.” (Buhari, Muslim)

 

Pergatiti

Gezim KOPANI