Nga aktivitet dhe takimet e zhvilluara me rinin

7.10.2012
Nga vizita e nxenesve te Mejtepeve te Pukes zhvilluar ne Komunitetin Mysliman te Shqiperis 6.12.2011
7.4.2013
Shkoder 25.4.2014
Iballe 26.5.2016
Konkursi mes nxenesve te Mejtepeve 29.5.2016
Konkursi mes nxenesve te Mejtepeve 29.5.2016
2014
Qershor 2014
2013
Shkoder 6.7.2013
23.3.2014
Qerret 6.3.2010
Shkoder; 30.4.2013
Fushe Arrez, dt. 4.6.2013
Ramazan , viti 2013
30.11.2015
26.5.2016