Ka njerez qe vetem biologjikisht jane te gjalle…

Ka njerez qe vetem biologjikisht jane te gjalle. Nga ana emocionale dhe psikologjike jane te vdekur. Te jesh gjalle, para se gjithash, do te thote te jesh gjalle shpirterisht.”
Alija Izetbegoviç

Pergatiti
Gezim KOPANI